Un equip d’estudiants identificarà en l’hospital necessitats no resoltes que puguin convertir-se en oportunitats de negoci o àrees de millora.
El 95% dels participants troba feina al sector salut en acabar el programa i un de cada tres funda el seu propi projecte empresarial
 

La jornada sobre innovació sanitària "Innovation for value", celebrada el passat 8 de novembre a Barcelona, ​​ha analitzat les oportunitats que ofereixen els avenços tecnològics en l'àmbit de la salut.

La iniciativa té lloc en el marc d’un programa territorial que integra l’atenció hospitalària i primària en l’abordatge d’aquests malalts.

El dia 29 d’octubre, l’Hospital Universitari de Bellvitge celebra el Dia Mundial de l’Ictus amb la realització de controls i proves als visitants del centre sobre el risc de patir la malaltia.

La conferència Innovation for Value # I4V analitzarà les oportunitats que ofereix la innovació i les noves tecnologies en l'àmbit de la salut. En la trobada participaran alguns dels experts en innovació sanitària més importants del món amb l'objectiu de debatre les noves tendències dins del sector, quina serà la seva acceptació en el mercat i com afectaran aquestes innovacions a la investigació científica.

Pacients que van participar al primer llibre del projecte RELAT-Hos i els que participaran al segon -que està previst presentar la propera Diada de Sant Jordi-, han compartit avui experiències en la la II Trobada del projecte RELAT-Hos de l'Hospital Universitari de Bellvitge.