Carregant

Show info

Error message

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; panels_cache_object has a deprecated constructor in require_once() (line 130 of /var/www/html/bellvitge/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

18 Juliol, 2019

Identificada una nova diana terapèutica per al tractament de l’Alzheimer

Un estudi que compta amb la participació d’investigadors de l’Institut de Neuropatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge-IDIBELL, Universitat de Barcelona (UB) , Institut de Neurociències de la UB (UBNeuro) i CIBERNED ha identificat una nova diana terapèutica per al tractament de la malaltia d'Alzheimer.

16 Juliol, 2019

Pas de gegant en “l’arquitectura genètica” de l'anorèxia nerviosa

Investigadors de l'Hospital de Bellvitge-IDIBELL, de la Universitat de Barcelona (UB) i del CIBEROBN, pertanyents al Consorci i grup de treball internacional de Trastorns de l'Alimentació (GWAS-AN) i el Consorci de Psiquiatria Genètica (GWAS-PGC) han identificat vuit marcadors genètics en gairebé 17.000 casos d' anorèxia nerviosa. Fernando Fernández-Aranda i Susana Jiménez-Múrcia, del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Bellvitge, formen part d'aquesta iniciativa de gran abast en la qual col·laboren 184 especialistes integrats en més de 154 centres i institucions de recerca de tot el món.

10 Juliol, 2019

L’Hospital de Bellvitge organitza dos cursos del BIYSC 2019

El Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) és un programa internacional impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera per potenciar l’interès per la ciència i l’excel·lència educativa entre joves de 16 a 18 anys de tot el món. Per a la seva quarta edició, el BIYSC ha seleccionat un total de 104 estudiants amb expedients brillants, que es distribuiran en una dotzena de cursos. Un total de 13 joves de 4 nacionalitats diferents (Espanya, Xile, Turquia i Andorra) seguiran des d’avui i fins al 19 de juliol els dos cursos organitzats per l’Hospital Universitari de Bellvitge.

27 Juny, 2019

L’Hospital de Bellvitge rep l’acreditació europea com a ‘supporting partner’ en malalties de l’interstici pulmonar

La UFIP de Bellvitge tracta més de 50 malalties intersticials minoritàries i és capdavantera en el tractament de patologies com la fibrosi pulmonar idiopàtica.

26 Juny, 2019

L’exposició “El cor que mou la sang” ocupa l’Hospital de Bellvitge amb venes i artèries

L’Hospital de Bellvitge acull del 18 al 28 de juny l’exposició “El cor que mou la sang”, que pretén mostrar la importància del cor humà i la sang que mou, i alhora apropar l’activitat del Banc de Sang i Teixits als professionals sanitaris i als ciutadans.

20 Juny, 2019

Primera jornada sobre l’ELA coorganitzada per la Fundació Miquel Valls, l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital del Mar

Demà, divendres 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l’ELA, la Unitat Funcional de Motoneurona (UFMN) de l’Hospital Universitari de Bellvitge, liderada per la Dra. Mònica Povedano; la Unitat Multidisciplinària d’ELA/MM de l’Hospital del Mar, coordinada pel Dr. Miguel Ángel Rubio, i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, coorganitzen la I Jornada d’ELA que tindrà lloc a la Sala 1 del CaixaFòrum de Barcelona.