Des de l’inici de l’emergència sanitària del coronavirus, l’Hospital Universitari de Bellvitge rep oferiments de ciutadans que a títol particular volen realitzar una donació econòmica per contribuir a la tasca dels professionals en l’atenció de les persones afectades pel virus en les millors condicions possibles.

Per tal de canalitzar aquestes ajudes que espontàniament han sorgit de la ciutadania, l’hospital, a iniciativa dels seus professionals, posa en marxa una campanya de microdonacions a migranodearena.org

Aquesta setmana s’ha intensificat la transformació que està experimentant l’Hospital Universitari de Bellvitge –com ho fan els de la resta de Catalunya i Espanya– per poder donar la millor resposta possible a la pandèmia de Covid-19. Amb l’esforç de tothom i en un temps rècord, s’estan realitzant canvis, tant estructurals com organitzatius, per augmentar de forma molt notable la capacitat assistencial i l’especialització en la malaltia.

Amb motiu de la situació excepcional provocada pel Covid-19, l’Hospital Universitari de Bellvitge extrema les mesures de precaució i restringeix l’entrada de visitants i acompanyants a tot l’hospital. L’objectiu és disminuir el nombre de persones circulant pel centre per evitar la transmissió del coronavirus.

A partir d’avui, 16 de març del 2020, s’anul·len totes les visites i proves no demorables. Les persones afectades rebran un SMS al seu telèfon mòbil anul·lant la visita. Les visites successives que puguin ser demorables també es suspendran o es faran per via telefònica. Les persones afectades rebran un SMS d’anul·lació.

 

Estigues assabentat permanentment de totes les informacions oficials d'última hora del Canal Salut en aquest enllaç

L'Hospital Universitari de Bellvitge comunica que, en compliment de les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries, es restringeix l’entrada d’acompanyants a Urgències i a les plantes on hi hagi ingressats malalts amb Covid 19.