3 de juny de 2016 - Balanç de la Setmana Sense Fum
 
Tornar al butlletí   Gerència Territorial ICS Metropolitana Sud
 
 

El doctor Chivite s’acomiada d'‘El gran dictat’El doctor David Chivite, especialista en cardiogeriatria a l’Hospital Universitari de Bellvitge, s’ha acomiadat aquesta setmana del concurs dels vespres de TV3, El gran dictat, després de participar en 66 programes seguits.

Tot i que finalment no ha aconseguit el pot de 80.000 euros, ha estat un dels millors concursants que han passat pel programa. Al llarg de la seva trajectòria, s’ha quedat 15 vegades a una paraula d’endur-se el pot i ha escrit correctament paraules com panhipopituïtarisme, skutterudita o sovnarkhoz.

La simpatia d’aquest concursant ha fet que, fins i tot, tingués una secció improvisada – El consultori del Dr. Chivite- en què responia, en clau d’humor, algunes de les consultes que el públic li formulava.

El doctor Chivite ha estat molt estimat a les xarxes socials i el dimarts a la nit va ser trending topic amb l'etiqueta #AdéuChiviteTV3. Aquesta setmana s’ha enfrontat al moment d’abandonar el concurs però no ha marxat amb les mans buides; s’ha endut 38.060 euros i un gran aplaudiment del públic.

L'endemà de ser eliminat, va agrair en un vídeo el suport que va rebre durant la seva participació en el concurs.

 

 

També es va publicar una entrevista al doctor en aquest butlletí fa unes setmanes.

Entrevista al doctor Chivite

 
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut Institut Català de la Salut - Gerència Territorial Metropolitana Sud  
Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge Universitat de Barcelona