Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 231   19 de desembre de 2012
Gerència Territorial ICS Metropolitana Sud
Professionals Índex 
Ampliar imatge Es constitueix l’Associació de Metges Jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge


El passat 10 de juliol, es va crear i inscriure en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya l’Associació de Metges Jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Es tracta de la primera associació d’aquestes característiques que es crea en un hospital de Catalunya, juntament amb la que també s’ha creat, paral·lelament, a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Els membres d’aquesta nova associació, que ara es dóna a conèixer, són tots els metges jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Hospital de Viladecans. Les seves finalitats, incloses en els Estatuts, són propiciar la continuïtat de la relació i la col·laboració voluntària i altruista dels seus associats amb l’Hospital; aprofitar l’experiència clínica, docent, investigadora i de gestió mèdica administrativa d’aquells socis que els òrgans d’administració de l’HUB considerin oportú; col·laborar i ajudar a tots els associats davant de problemes sanitaris, personals, assistencials, socials i econòmics, i mantenir els vincles d’amistat i col·laboració entre tots els associats. En queda exclòs tot ànim de lucre.

N’ha estat elegit primer president el Dr. Manuel Sans Segarra. Té el domicili social a l’Hospital Universitari de Bellvitge, i es lliurarà als seus membres una targeta electrònica amb uns usos i avantatges similars als de la targeta dels treballadors en actiu. L’Associació nomenarà diversos grups de treball per desenvolupar i mantenir els diferents àmbits d’actuació previstos.

El grup de metges fundadors de l’Associació manifesten el seu agraïment a la Gerència i a la Direcció Mèdica de l’HUB, i també al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, per la seva gran predisposició i col·laboració amb aquesta iniciativa. Així mateix, inviten tots els metges jubilats a participar-hi, convençuts que hi trobaran un excel·lent punt de trobada i una eficaç eina de suport.

L’Associació informarà de les seves activitats en un espai de la web de l’Hospital Universitari de Bellvitge que es desenvoluparà properament. També podeu posar-vos-hi en contacte a través de l’adreça electrònica metgesjubilats.bellvitge@gmail.com.

 

Vegeu l'anagrama de l'Associació





Pujar
  Enviar a un amic
infoidibell
Info Flash
ICO
CONTACTE

Hospital Universitari de Bellvitge

Àrea de Comunicació i Audiovisuals

932 607 666

correu electrònic


© 2018 Hospital Universitari de Bellvitge
Info legal - Contacte