Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 158   5 de novembre de 2010
Gerència Territorial ICS Metropolitana Sud
Campus Índex 
Ampliar imatge El Health Universitat de Barcelona Campus, en el qual participa el nostre hospital, ha estat reconegut campus d’excel·lència internacional
Per a l’HUB, serà un incentiu important d’impuls a la innovació, la qualitat i la posada en marxa de nous projectes


Aquest 21 d’octubre, el Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc), en el qual participen l’Hospital Universitari de Bellvitge i tot el campus Ciències de la Salut de Bellvitge, ha aconseguit el reconeixement com a campus d’excel·lència internacional que atorga el Ministeri d’Educació i el Ministeri de Ciència i Innovació.

Aquest reconeixement implica per al nostre projecte un finançament directe, aquest any, de 3 milions d’euros, així com un segell de prestigi que ens permet optar a finançaments específics, tant estatals com internacionals. Enguany, a nivell estatal, la partida econòmica és del voltant de 200 milions d’euros per als projectes guanyadors.

El projecte HUBc, liderat per la Universitat de Barcelona, aglutina prop de 30 institucions de formació, recerca i transferència de coneixement en ciències de la salut, principalment al voltant del campus de Medicina de l’Hospital Clínic i Sant Joan de Déu, el campus Ciències de la Salut de Bellvitge amb l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’ICO i l’IDIBELL en l’espai Biopol’H, i Barcelona Zona Innovació (espai Zona Franca). 
 

 


La seva principal força és l’elevat grau d’especialització en l’àmbit de la salut, que aportarà atracció de talents i sumarà les capacitats de les ciutats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat per coordinar, dinamitzar i promoure la biomedicina, la biotecnologia i les tecnologies mèdiques.

Com a exemple del seu potencial, cal dir que en aquesta agregació de campus es duen a terme actualment prop de 500 assaigs clínics, s’ofereixen més de 30 titulacions entre graus, postgraus i màsters, i es llegeixen una mitjana de 120 tesis doctorals a l’any.

Així, per a l’Hospital Universitari de Bellvitge, la participació en un projecte d’aquesta envergadura reconegut amb el segell de campus d’excel·lència internacional significa una nova plataforma d’impuls a la innovació i a la qualitat en totes les activitats que desenvolupa, així com un incentiu per facilitar la posada en marxa de nous projectes.

 

Pujar
  Enviar a un amic
infoidibell
Info Flash
ICO
CONTACTE

Hospital Universitari de Bellvitge

Àrea de Comunicació i Audiovisuals

932 607 666

correu electrònic
© 2018 Hospital Universitari de Bellvitge
Info legal - Contacte