Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 131   26 de febrer de 2010
Gerència Territorial ICS Metropolitana Sud
  Índex 
Ampliar imatge La Unitat de Cirurgia Endocrina de l’HUB, elegida amb dos altres centres europeus per a l’estudi d’un nou dispositiu de dissecció en tiroïdectomia


La Unitat de Cirurgia Endocrina de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de la qual és cap de secció el Dr. Pablo Moreno, ha estat elegida per l’empresa Ethicon, juntament amb dos altres centres europeus, per estudiar in situ l’ús del modern dispositiu de dissecció Harmonic Focus en tiroïdectomia.

La Unitat ha estat escollida pel fet de ser un dels referents nacionals en aquesta intervenció quirúrgica. A més, també han estat escollits dos altres centres de prestigi d’Alemanya i Itàlia, liderats, respectivament, pel Dr. Dralle i el Dr. Miccoli.

Durant la sessió, que va tenir lloc a principis de desembre, els tècnics van observar i gravar en vídeo el personal mèdic que va portar a terme el procediment, van recollir dades seleccionades dels pacients (sense revelar identitats), i van entrevistar el Dr. Moreno per ajudar a interpretar els components clau dels procediments i les possibilitats de millora del sistema actual.

Pujar
  Enviar a un amic
infoidibell
Info Flash
ICO
CONTACTE

Hospital Universitari de Bellvitge

Àrea de Comunicació i Audiovisuals

932 607 666

correu electrònic
© 2018 Hospital Universitari de Bellvitge
Info legal - Contacte