Sou a: Portada > Informació corporativa > Bellvitge Art > Agrupació d’artistes de Castelldefels...

Informació corporativa

Bellvitge Art

Agrupació d’artistes de Castelldefels

Espai Consultes Externes. Del 3 de desembre de 2015 al 31 de març de 2016. Inauguració, 3 de desemebre a les 13.00 h Pintura, tècnica mixta

Artistes participants
Antoni Bautista
Corminiano Marne
Mercedes Caramés
Josep Pallarés
Pere Suñé
Pura Navarro
Ramon Montero
Rosa Rins

L’Agrupació d’Artistes Plàstics de Castelldefels està formada per pintors que han fet de la pintura una afició.
Amb el suport de la Regidoria de Cultura de Castelldefels, fem exposicions i trobades amb altres pintors i agrupacions del Baix Llobregat.
La nostra activitat principal té lloc el primer i tercer diumenge de cada mes, a l’exposició que fem a la Plaça de les Palmeres, al Passeig Marítim.
Esperem que aquesta mostra a l’Hospital de Bellvitge serveixi per difondre les obres dels nostres autors.

Josep Pallarés
President 

L'Agrupació d’Artistes Plàstics de Castelldefels, passió per la pintura

L'Agrupació d’Artistes Plàstics de Castelldefels neix el 2005 amb l’objectiu de ser un espai de trobada, de relació, d’intercanvi, de formació i de producció dels diferents pintors i pintores de la ciutat. En aquests anys, l’objectiu inicial no només s’ha consolidat, sinó que l’Agrupació és tot un referent en la vida cultural de la ciutat.

Aquesta entitat, amb un espai estable al municipi, exposa el primer i tercer diumenge de cada mes a la Plaça de les Palmeres (Passeig Marítim), de les 10 h a les 14 h, i participa activament de les manifestacions culturals i festives de Castelldefels, com Sant Jordi o la Festa Major, organitzant mostres de pintures al carrer, exposicions col•lectives d’artistes locals, o concursos de pintura ràpida. És una entitat molt viva i participativa en el teixit social i cultural.

L’essència de la seva obra pictòrica és molt variada, com múltiples les tècniques que empren o les temàtiques que aborden. També és diversa la formació dels diferents artistes: uns amb formació acadèmica i d’altres completament autodidactes. Tot i així, hi ha un fil conductor de tot el col·lectiu, la força de la seva expressió artística i el desig de mostrar a la ciutadania el seu esperit a través de la pintura. Artistes com Josep Pallarés, Antoni Bautista, Mercedes Caramés, Pura Navarro, Corminiano Marne, Pere Suñé, Rosa Rins i Ramon Montero són l’exemple d’un treball ben fet i d’una dedicació constant a la pintura i a la ciutat.

Aquesta exposició recull una mostra d’aquesta pluralitat artística i és un resum visual de la seva potencialitat com a creadors.

Per a nosaltres és un plaer poder treballar amb la gran xarxa associativa de la ciutat, ja què entitats com l'Agrupació d’Artistes Plàstics de Castelldefels hi aporten una gran riquesa cultural.
 

Jordi Maresma Segarra
Regidor de Cultura, Festes i Participació Ciutadana
Ajuntament de Castelldefels


 

Aquí podeu veure el targetó de l’exposició

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10