Sou a: Portada > Informació corporativa > Bellvitge Art > Psoriasis: La verdad al desnudo...

Informació corporativa

Bellvitge Art

Psoriasis: La verdad al desnudo

Espai Consultes Externes. Del 16 de setembre al 25 de novembre de 2015. Inauguració, 16 de setembre a les 13.00 h Fotografia

L’objectiu d’aquesta exposició és donar a conèixer la realitat dels qui han de conviure amb la psoriasi –una malaltia que pateixen més de 170.000 catalans– i conscienciar la societat de l’impacte físic i emocional que suposa, per intentar reduir-ne els estigmes associats.
La mostra “Psoriasis: la verdad al desnudo” recull dinou fotografies de pacients amb psoriasi de diferents parts del món que descobreixen la seva pell davant la càmera del prestigiós fotògraf Ralf Tooten. Aquesta sèrie de retrats íntims i inspiradors estan acompanyats d’històries personals que expliquen l'experiència de conviure amb la malaltia i els reptes que els protagonistes han d’afrontar cada dia.

Acció Psoriasi
En els seus vint-i-dos anys d'existència, Acció Psoriasi s'ha convertit en una de les associacions de pacients més actives i participatives. Durant tot l'any, organitza activitats, divulga les últimes investigacions en tractaments i dóna suport als afectats, amb l’objectiu de reivindicar els seus drets i millorar-ne la qualitat de vida.
www.accionpsoriasis.org

Aquí podeu veure el targetó de l’exposició

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10