Sou a: Portada > Informació corporativa > Bellvitge Art

Informació corporativa

Bellvitge Art

Bellvitge Art és l'àrea cultural de l'Hospital Universitari de Bellvitge. El seu objectiu és fer més confortable l'estada dels malalts i ser un factor de motivació per als professionals de la institució.

Entre les seves activitats més significatives hi ha el funcionament permanent de dos espais d'exposicions, l'un situat al vestíbul de l'edifici de Consultes Externes, i l'altre a la planta baixa de l'edifici principal.

Dibuixants, pintors, fotògrafs i escultors col·laboren amb les seves expressions artístiques amb l'hospital per tal d'oferir una programació contínua d'exposicions.

L'any 2005 es va celebrar el 15è aniversari de Bellvitge Art i es va publicar un llibre recopilatori amb les exposicions més destacades.

Exposicions actuals

Els quatre elements: Aire, Foc, Terra i Aigua

14 de juny de 2018

Imatge de mostra de la galeria

Per: M. Victòria Martin Pintura

L'espai de l'edifici principal de Bellvitge Art va inaugurar el dijous 14 de juny una exposició de pintura de Maria Victòria Martín, en un acte que va comptar amb l’assistència de la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, i el Sr. Àngel Duró, director de Persones de la GTMS.

Tot i ser una apassionada de la pintura des de la infantesa, no va ser fins al febrer de 2018 que Maria Victòria Martín, que és professional del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), va trobar l'oportunitat de realitzar la seva primera exposició a la seu del SEM. La seva trajectòria continua ara amb aquesta mostra, en què es poden apreciar els seus darrers treballs.

“La meva fita és adquirir cada cop més idees i coneixements nous per poder aplicar-los i posar-me nous reptes”, explica la Maria Victòria, que, a més de tècniques més habituals, experimenta també amb procediments com ara l’alcohol ink, el marbling, el pouring o la de Resin Pour (Resina Epoxi) per donar un acabat més professional a les pintures.

+ Recull de l'obra

+ Recull de l'obra