Sou a: Portada > Informació corporativa > Bellvitge Art

Informació corporativa

Bellvitge Art

Bellvitge Art és l'àrea cultural de l'Hospital Universitari de Bellvitge. El seu objectiu és fer més confortable l'estada dels malalts i ser un factor de motivació per als professionals de la institució.

Entre les seves activitats més significatives hi ha el funcionament permanent de dos espais d'exposicions, l'un situat al vestíbul de l'edifici de Consultes Externes, i l'altre a la planta baixa de l'edifici principal.

Dibuixants, pintors, fotògrafs i escultors col·laboren amb les seves expressions artístiques amb l'hospital per tal d'oferir una programació contínua d'exposicions.

L'any 2005 es va celebrar el 15è aniversari de Bellvitge Art i es va publicar un llibre recopilatori amb les exposicions més destacades.

Exposicions actuals

+ Recull de l'obra

Historias de un ictus

23 de març de 2017

Imatge de mostra de la galeria

Per: David Campos Bel, Aránzazu Navarro, Sara López Croft i Francisco Ferrer Fotografia

L'exposició fotogràfica itinerant de la Federació Espanyola d'Ictus “Històries d'un ictus”, que ha recorregut diverses ciutats espanyoles, ha arribat aquest 23 de març al nostre hospital (espai de Bellvitge Art al vestíbul de consultes externes), on romandrà fins a finals de maig.

La mostra presenta el recorregut de quatre persones de diferents edats i antecedents que han patit un ictus a través d'històries quotidianes i de superació personal. Bruna, Vicenta, Ramon o Luis són clars exemples del fet que tots estem exposats a patir aquesta malaltia. Les fotografies de David Campos Bel (Barcelona), Aránzazu Navarro (Saragossa), Sara López Croft (Granada) i Francesc Ferrer (València) mostren la quotidianitat de quatre exemples de superació.

+ Recull de l'obra

Un viatge a través de les aquarel·les

22 de febrer de 2017

Imatge de mostra de la galeria

Per: Fernando Fernández Aranda Aquarel·les

L'espai hospital de Bellvitge Art ha inaugurat el 22 de febrer l'exposició Un viatge a través de les aquarel·les, del Dr. Fernando Fernández Aranda. Interessat des de petit pel dibuix i el còmic, el Dr. Fernández Aranda, que signa els seus treballs com a Fendo, ha intensificat en els darrers anys la dedicació a l'aquarel·la, amb la qual ha obtingut el reconeixement dels aficionats i en diversos events pictòrics.

Aquesta exposició de Bellvitge Art ens transporta a una variada selecció d'indrets de Catalunya, Europa i els Estats Units que l'autor ha visitat al llarg d'aquest 2016, i que trasllada al llenç amb un característic pinzell lluminós i acolorit. La mostra romandrà exposada al vestíbul de l'hospital fins al proper 7 d'abril.

+ Recull de l'obra