Carregant

Show info

Juny 2019

La UFIP de Bellvitge tracta més de 50 malalties intersticials minoritàries i és capdavantera en el tractament de patologies com la fibrosi pulmonar idiopàtica.

27 Juny 2019

L’Hospital de Bellvitge acull del 18 al 28 de juny l’exposició “El cor que mou la sang”, que pretén mostrar la importància del cor humà i la sang que mou, i alhora apropar l’activitat del Banc de Sang i Teixits als professionals sanitaris i als ciutadans.

26 Juny 2019

Demà, divendres 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l’ELA, la Unitat Funcional de Motoneurona (UFMN) de l’Hospital Universitari de Bellvitge, liderada per la Dra. Mònica Povedano; la Unitat Multidisciplinària d’ELA/MM de l’Hospital del Mar, coordinada pel Dr. Miguel Ángel Rubio, i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, coorganitzen la I Jornada d’ELA que tindrà lloc a la Sala 1 del CaixaFòrum de Barcelona.

20 Juny 2019

La consellera de Salut, Alba Vergés i el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, acompanyats d’altres autoritats, han presentat avui els projectes de Compra Pública d’Innovació en Salut, dels quals 4 són projectes d’equips de l’Hospital Universitari de Bellvitge i 1 compta amb la participació d'equips d’Atenció Primària Costa de Ponent.

19 Juny 2019

L’Hospital Universitari de Bellvitge se suma avui a la campanya ‘Lipid Day. Controlar el colesterol és a la teves mans'.

19 Juny 2019

Pages